ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΙΦΙΝΤΟΡ

written by ΕΡΜΟΦΙΛΗ

ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ, ΤΑ ΜΕΛΗ, ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.

Last Updated

06/21/22

Chapters

8

Reads

74

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙΦΙΝΤΟΡ

Chapter 1

Ο ΓΚΟΝΤΡΙΚ ΓΚΡΙΦΙΝΤΟΡ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΤΩΝΑ ΓΚΡΙΦΙΝΤΟΡ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΡΕΤΕΣ.ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΩΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.


 


Ο ΓΚΟΝΤΡΙΚ ΓΚΡΙΦΙΝΤΟΡ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΚΟΝΤΡΙΚ ΧΟΛΟΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΑΖΑΡ ΣΛΙΘΕΡΙΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΛ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΧΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΑΓΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΙΤΩΝΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ.


 


ΤΑ ΠΟΡΤΡΕΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΡΙΚ ΓΚΡΙΦΙΝΤΟΡ ΩΣ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ ΚΑΙ ΜΥΩΔΗ ΑΝΔΡΑ, ΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΧΑΙΤΗ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ, ΣΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ.ΕΙΧΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΤΑΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ. ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΒΛΕΜΜΑ.


 


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Hogwarts is Here © 2022
HogwartsIsHere.com was made for fans, by fans, and is not endorsed or supported directly or indirectly with Warner Bros. Entertainment, JK Rowling, Wizarding World Digital, or any of the official Harry Potter trademark/right holders.
Powered by minerva-b